מישי יקרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/01/2013 | 09:07 | מאת: לי האחת והיחידה

יקירתי המצב שלך כל כך רגיש ומובן אבל דבר אחד יש לי להגיד לך - תפסיקי להתעלל בעצמך- את לא מאכזבת! את לא אשמה! ובעלך אוהב אותך בגלל הנשמה שבך. הכרתי לא מעט זוגות שנשארו ביחד למרות שלא היה להם ילדים או שאימצו או שמצאו דרך אחרת להביא. אני מברכת את קרן שבאה והאירה גם את עיני שיש בדיקות נוספות לבדיקת הרזרבה השחלתית אז תקפצי על המציאה ותעשי זאת כמה שיותר מהר. תשמעי הרופאים הם לא אלוהים. בוא אספר לך, בן דוד שלי לפני כ15 שנה הסתובב עם אשתו מרופא לרופא וכולם אמרו להם שאין סיכוי שיהיו להם ילדים משלהם. אני זוכרת את היום שאבא שלו התקשר לאמא שלי כולו בוכה ואמר- "לניסים לא ילדים משלו" והנה קרה הנס ואיזה רופא כן נתן תקווה והיא נכנסה להיריון ויש להם בת אחת שעוד מעט כבר מתגייסת לצבא. אני מציעה לך בנוסף, לקבל תמיכה נפשית מעובדת סוציאלית או פסיכולוגית. בדרך כלל יש בכל מרפאת פריון עו"ס שמתמחה בתחום ואפילו זה ללא תשלום. את חייבת את זה לעצמך. אני שולחת לך חיבוק ענק (((((((((((((((()))))))))))))))))))) ומתפללת בשבילך שבזכות ט"ו בשבט עת הנטיעות- העץ שלך יכה שורש אמן!

15/01/2013 | 20:05 | מאת: מישי

מקסימה אחת אני הולכת לשיעור ומגיבה בתשומת לב הראויה יותר מאוחר חיבוק בחזרה תודה ענקית

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה