מתרגשת לקראת החזרה לטיפולים
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היי בנות יקרות סוף סוף סיימתי עם התוסף מזון שנתנו לי ואחרי הפסקה של חצי שנה אני חוזרת ובגדול לחזרה של הטיפולים (כבר 13 פעמים עברו) אבל הפעם זאת הפעם אין אופציה אחרת ביום שלישי יש לי פגישה בבית חולים כרמל כדי לקבל את הפרוטקול לטיפול ולהתחיל בחודש 7 אני מתרגשת מאוד וממש לחוצה יותר מתמיד מצד אחת אני מתלהבת להתחיל כי אז יש למה לצפות אבל אחרי שלא קורה כלום זה מפיל אותי להרגשה מגעילה ולמצב רוח מגעיל אני פשוט רוצה כבר שזה יקרה מה בסך הכל בקשתי אחרי7 שנות נישואין ו13 שאיבות וניסיונות אני חושבת שמספיק הגיעו מים עד נפש בקיצור יהיה בסדר רציתי לשאול האם משהי מכירה שיטת פיפל שעושים בבית חולים קפלן כי משהוא מהעבודה שלי שמע על זה ואשתו עשתה שם בשיטה זו והצליח לה ועכשיו היא עם ילד שני בדרך רציתי לדעת האם שמעת על כך והאם זה יכול להתאים לי שאין הרבה ביציות ואנחנו רק עם תרומת זרע בקיצור סרט מהסרטים בקיצור שיהיה המשך שבת מוצלחת לכולן ואני חוזרת לעניינים ומבטיחה לעדכן אז ביי בנות יקרות שלי שלא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן ואם כל המידע והכח שאני שואבת ממכן שבת שלום שלכן ליאת פ.
הי ליאתי, יש לי חברה שגם היא ובעלה עם תרומת זרע ואני תמיד מספרת לה (בלי שמך כמובן) על החוזק הנפשי הבלתי יתואר שלך. אני עשיתי פיפל אבל לא בקפלן וממה שהבנתי זה נועד לגרות את הרירית ולעבות אותה ולעודד את ההשתרשות. אני לא חושבת שמשנה אם יש לך מעט ביציות, נהפוך הוא, זה יעודד את אלה שיש להידבק אליך טוב טוב ולא להרפות. אני ממש ממש מקווה ומתפללת בשבילכם שהפעם זו הפעם!!
בהצלחההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!! להתחיל ברגל ימין, ז'תומרת תזריקי בצד ימין קודם! אני קצת בהלם, אף רופא לא הציע לך לנסות לעשות פיפל? זה הליך פשוט יחסית, שאין עוד מחקרים שמוכיחים שהוא עוזר, אבל בגזרת לא יועיל גם לא יזיק. תבקשי מהרופאה (את עדיין איתה?) שתעשה את זה. ולא רק בקפלן, מבצעים את זה בכל הארץ. יקירה, בהחלט הגיעו מים עד נפש, בהחלט יותר מהגיע זמנכם לזכות ביקר מכל, מחזיקה כל אצבע ביקום בשבילכם &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&