שמונה ימים אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/09/2011 | 19:10 | מאת: דנה

היי שמי דנה,אני שמונה ימים אחרי החזרת שתי עוברים, מרגישה גודש בחזה כמו לפני מחזור,נראה לי שהטיפול לא הצליח, כל כל מדוכאת ומרגישה אומללה,במיוחד שהרופא אמר לכל אורך הדרך שהגבתי יפה לטיפול,שאבו לי 17 ביציות מתוכן 14 הופרו,והחזירו שתי עוברים בגלל שזה טיפול ראשון,מרגישה שהכול פועל לרעתי.

24/09/2011 | 20:23 | מאת: מטופל?שית

אצלנו אומרים ?אל תניחי הנחות?!!! אנחנו לא מתייחסים לשום סימן- לטוב ולרע ! גם אצלי אחרי ההחזרה השניה היו סימנים למחזור וסימנים להריון (שהם מאד דומים) וזה חירפן אותי לא ידעתי מה לחשוב ניסיתי לשמור על אופטימיות אבל זה היה קשה מאד! והנה... טפו טפו אני כבר בשבוע 33 מחכה ומצפה לקטנצ?יק שלי... תנסי לשמור על אופטימיות, תאמיני בגוף שלך שידע לעשות את העבודה שלו הכי טוב בשבילך מחזיקה כך אצבעות!!!!

25/09/2011 | 03:17 | מאת: נ (נונצ'קלקה)

מאחלת לך המון הצלחה, וכמו שאומרים אצלינו כאן בפורום: מאחלת לך שהות קצרצרה כאן :-) אז כמו שענתה לך מטופל"שית, אכן אין מקום להניח הנחות וללכת עפ"י ההרגשות שלנו והתחושות שלנו. יש כאן לא מעט מקרים שבנות הרגישו כמו כאבי מחזור ואף דימומים קלים ולשמחתן ולשמחתנו הן גילו שהן בהריון. חלקן כמו מטופל"שית משתפות אותנו בידע והנסיון שלהן. כמות הביציות הגדולה שנשאבה ומס' הביציות היפה שהופרו מאוד מאוד מעודד. כך שתחשבי חיובי חלילה מלהיות מדוכאת, וגם הרופא שלך אופטימי - כך שאין מקום לדיכאון. וגם אנחנו כאן בנות הפורום מחזיקות לך אצבעות. ואת תמיד יכולה לשתף אותנו בהרגשות ובתחושות שלך. שבוע טוב ושנה טובה ופוריה

25/09/2011 | 17:01 | מאת: נועה

מאחלת לך שהות קצרצרה איתנו! נשמע שיש לך נתונים מצוינים, מספר מאד יפה של ביציות ושל הפריות! אין שום סימן שבעולם שיכול להעיד על הריון תקין או לא, או המצאות הריון או לא. רק בדיקת בטא בעוד 4 ימים לפחות יכולה להגיד לך מה קורה. אין שום סיבה שבעולם שתרגישי שהכל לרעתך בכלל! מאד מאד מאד יכול להיות שממש ברגע זה את בהריון תקין לחלוטין! מאחלת לך בטא נפלאה, הריון תקין ונפלא ושנה חדשה עם בשורות מעולות!

25/09/2011 | 20:41 | מאת: דנה

תודה רבה על תגובתכן הצלחתן להרגיע אותי קצת.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה