בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/11/2005 | 18:44 | מאת: אליה

אני לפני צילום רחם. אבל יחד עם זאת כל חודש חושבת אולי הפעם זה יצליח.... גם החודש.. ביום שבת הבא 19.11 אני אמורה "לקבל" היום כבר קניתי מקל לבדיקה עצמית ויצא שאני לא.. קשה לי.. האם בדיקה שבוע לפני זה מוקדם מדי? או שכמו שנראה לי עוד יום-יומיים אני אקבל ואז חרם גם על החודש הזה..... מיואשת ממש..אתם לא יודעות אפילו כמה.. ואני רק בתחילת הדרך כל היום אכלתי מרוב דיכאון ועכשיו יש לי בחילות ועייפות שלא נדע...... בכל זאת האם מישהי יודעת אם שבוע לפני בדיקה עם המקל זה מוקדם מדי? או שצריך להיות קו דקקקקקקקקקק דקקקקקקקקק?

12/11/2005 | 19:36 | מאת: ניני

היי אליה, נראה לי שבדקת מוקדם מידי, אבל קשה להעריך בלי לדעת- מתי היה הביוץ שלך? מיום הביוץ כדאי לבדוק לפחות אחרי 12 יום, וגם אז בדיקת שתן פחות מדוייקת מבדיקת דם. לא להתייאש כל כך מהר!!!

14/11/2005 | 17:29 | מאת: ילדת האוקיינוס

כשיודעים בוודאות מתי היה הביוץ צריך לחכות 14 יום אחריו ואז לבדוק - בדיקת דם מדוייקת ב-100% ובדיקת שתן לא. כשלא יודעים מתי היה הביוץ בטח ובטח שצריך לתת עוד מרווח בטחון לביוץ מאוחר לפני שמספידים את החודש. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה