חזרתי מהסקירה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
כרגיל הגעתי לסקירה בדיקת לחץ דם 148 אחרי הבדיקה חזרנו שנית על הלחץ דם ירד ל125 זה מראה כמה הייתי לחוצה מה זה עורק טבורי בודד חשבתי לוותר על מי שפיר אין מנוס מזה אז יש לי שתי בנים והשלישי........ רק שיעבור בשלום שברתי את סבב הבנות יש לי בן חמוד קטן ומתוק היה לי רגש אז הכדורגל והכדורסל והמכוניות ימשיכו לקשט את ביתי בלי שמלות ובגדים ורודים קוקיות יש כי לגברים הקטנים שלי יש שער ארוך ועגיל מה זה עורק טבורי בודד?
העיקר שיהיה בריא הכדורגלן השלישי שלך!!!! עורק טבורי בודד זה אחד במקום שניים. בד"כ יש שני עורקים טבוריים שמעבירים את הדם מהשיליה אל העובר, אצלו זה אחד. אין לי מושג מה המשמעות של זה אם יש בכלל, תעשי חיפוש באינטרנט, אני זוכרת שפעם קראתי על זה בפורומים. יפתי, יש לי הרבה חברות עם 3 בנים... כיף להם יחד! וגם לך יהיה כיף גדול איתו ואיתם! רק שימשיך תקין ונהדר. שטויות המי שפיר. עשיתי ביום חמישי פעם שניה בחיים וזה לא כזה מפחיד. נשיקות ולילה טוב!
תיקון כדורסלן העיקר שיהיה בריא ויעבור מהר בלי הרפתקאות לגבי בן בת העיקר שיהיה אסור להעדיף אני המאושרת בעולם
אני אוטוטו לפני הבדיקה ועדיין בהדחקה... מפחדת נורא מההשלכות..
עזבי אותך מקוקיות....מה זה חשוב? העיקר שיהיו בריאים...ושאת תעברי את ההריון בשלום ובבריאות חוץ מזה אם ממש תתעקשי תוכלי תמיד לנסות שוב((: נשיקות