אחרי הזרעה ראשונה..

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/02/2011 | 20:53 | מאת: dufduf

הי בנות, יום שישי עברתי הזרעה ראשונה הטיפול בגונל היה ממש בסדר ויחסית נסבל האוביטרל עשה לי ממש רע- קשיי נשימה, בחילות ועד עכשיו הציצים שלי עוד נפוחים ויש לי כאבים בבטן התחתונה מקווה שהכל יהיה לטובה.. רציתי לשאול אם ידוע לכן כמה זמן הת"ל של אוביטרל מתמשכות וכמה זמן אחרי ההזרעה אפשר לבדוק הריון יודעת שאני אולי מקדימה את זמני אבל תמיד אפשר לצפות :) תודה!

28/02/2011 | 21:25 | מאת: נועה

שמחה לשמוע שההזרעה עברה בקלות! קשיי נשימה זה קצת קיצוני מאוביטרל, דיווחת לרופא שלך? זה עדיין מורגש? בחילות וציצים זה די נפוץ. אם הקשיי נשימה לא עברו לגמרי את צריכה מייד לדבר עם הרופא. לגבי כמה זמן, זה מאד מאד אישי. כל אחת חווה את ההורמונים ותופעותיהם בצורה שונה לגמרי. אני מקווה שאלו יתחלפו בציצים נפוחים מהריון, ובטן תופחת עם ילדון! עד כמה שידוע לי אחרי מחכים 14 יום לבטא. שיהיה בהצלחה גדולה גדולה!!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה