היי נועה, יש לי שאלה אלייך :)
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
מה שלומך? איך את מתקדמת? אצלי לאט לאט....אני בשבוע 5+6 ומחר יש לי אולטראסאונד. סתם יש לי שאלה כי זה לא קרה לי בהריון הקודם. בהריון הנ"ל הבחילות לא מגיעות כל יום....אלה יום כן יום לא או יומיים לא ואז כן...וגם העייפות לא תוקפת אותי כל יום.... זה נראה לך הגיוני? בהריון הקודם שלי זה היה יותר "מסודר" כזה.....אני יודעת שכל הריון שונה מהשני אבל בחילות שלא מגיעות יום יום?
איזה כיף לשמוע שגם את בהיריון. בהצלחה יקירתי!!! כל היריון שונה אין כללים. אצלי גם שני ההריונות לא היו דומים בכל. מחכה לשמוע בשורות משמחות באולטראסאונד. איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף
טפו טפו הכל טוב, כבר שבוע 17... אל תקחי את ענייני הבחילות או העייפות כסמנים של תקינות. אין שום קשר בינם לבין ההתפתחות... הכל יהיה בסדר, מחזיקה לך אצבעות למחר &&&&&&&&&&& תעדכני!
גם אצלי המעט בחילות שהיו לא הגיעו כל יום... זה לא מדד לשום דבר. שיהיה בהצלחה בא"ס..