בשורות לא משהו
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בת 39 ניסיתי כמעט הכל, היום שבועיים אחרי החזרה, דימום וכאבים הפרפ' אמר שזה וסת לפי הבטא. עצובה מאוד זה כל כך כואב מה עושים??
היי דלית, אני משש מצטערת לשמוע!!! אין לי ככ דרך לנחם אותך או להעביר את הכאב. אני יכולה רק לבקש ממך לא לוותר לאגור כוחות לפעם הבאה. אם אפשר תספרי קצת על עצמך...כמה זמן מנסה..מה הבעיה..
וברוכה הבאה אלינו, מברכת אותך שתעברי מאד מאד בקרוב לצד ההריוניות שלנו! קודם כל שולחת לך ((((((חיבוק חם))))))) על האכזה הנוראית שאת חווה עכשיו! את מוזמנת לספר לנו קצת היסטוריה, מה הביא אתכם לטיפולים? מה רמת ה FSH שלך? איזה טיפולים וכמה עברת? איך היו ההפריות והעוברים עד כה? שולחת לך הרבה אנרגיות טובות, ואומרת שאם ממשיכים לרצות, העובר הנכון בשבילך יגיע ויחליט להשאר לתמיד!
מנסה 5 שנים, היה הריון מחוץ לרחם לפני 3 שנים ועכשיו החצוצרה חסומה לגמרי. עברתי ניתוח להסרת מחיצה ברחם. בדיקור שאבו 10 מתוכם הופרו 9 מתוכם תקינים 5. החזירו 2 הקפיאו 3. סביבי אף אחד לא יודע וזה קשה אין עם מי לדבר חוץ מבעלי שמאד תומך ומעודד אבל גם לו קשה. היום הייתי בבדיקות דם ובכיתי אז הצוות אמר אל תקחי את זה קשה?!