חברות יקרות שלי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/09/2010 | 14:54 | מאת: הלואי שכן

מה שלום כולן ? אני רוצה לאחל מעומק ליבי שנה טובה ומתוקה, שנה של 2 פסים ורודים על החלון לכווווולן !! שנה של הגשמת החלום, שנשמין לנו ונתעגל ושכל התקוות שלנו יקרמו עור וגידים (תרתי משמע) - ושבשנה הבאה אף אחת לא תהיה כאן כי כולן תהיינה עסוקות עם הבייביס החדשים. אצלי ב"ה הכל בסדר, החג היה נפלא וכיפי :) אה, ולבנות שמאזור ירושלים - אני אשמח מאד למסור פיוריגון שנשאר לי - כמובן ללא תמורה ומכל הלב.

לקריאה נוספת והעמקה
12/09/2010 | 14:56 | מאת: הלואי שכן

אה, ושאני קוראת את ההודעה שלי שוב, אז זה ממש נשמע כאילו אני כבר בהריון מרוב שאני משתפכת... אז זהו שלא :S מקוה ללכת על החזרה מייד אחרי החגים ועם המחזור הבא.

12/09/2010 | 20:19 | מאת: נועה

שנה נהדרת, מעוברת, כפולה ומכופלת!!!!! (הכוונה לאלה שישרישו אצלך לחודשים ארוכים ולא יפרדו ממך כל החיים!!!!!!!) מאחלת לך שזאת החזרתך האחרונה לילדים האלו! שנה טובה טובה טובה, נהדרת ומאושרת, ועיקר העיקרים - מלאה בילדים!!!!! נשיקות גדולות!!!!

12/09/2010 | 19:07 | מאת: רבקה

שנה טובה ומתוקה מדבש גם לך :-) שבעזרת השם בשנה הבאה כולנו פה נשוחח על חיתולים ומוצצים ועל כל הדברים החמודים והמהנים :-) את מחזירה הפעם מוקפאים?

12/09/2010 | 20:28 | מאת: דורה

באמת חשבתי שאת בהריון לפי ההודעה הראשונה. אבל, את יודעת מה, בעזרת השם, הטיפול הראשון בשנה החדשה יביא את ההריון הזה שחיכית לו כל כך! שתהייה לך שנה מעוברת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונהדרת! }}{{ דורה.

12/09/2010 | 23:02 | מאת: מור

שנה טובה גם לך!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה