היי בנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/08/2010 | 18:13 | מאת: מור

וואי כמה זמן לא הייתי כאן. אין שום סיכוי שאצליח לקרוא את כל מה שהתחדש... אבל התגעגעתי לכולן! בשבועיים האחרונים עברנו דירה (צבענו, הובלנו, פרקנו וניקינו הכל במקביל ביום שישי שעבר) מאז כמובן שכל יום היו מלא מלא סידורים אבל עכשיו אפשר סוף סוף להגיד שהכל מאורגן במקום ואפשר להנות מהדירה החדשה והמגניבה, הרחוב השקט, המרפסת המעולה. אני מאוד מרוצה מהדירה שמשרה אנרגיות כיפיות ואווירת שלווה.. אנחנו עדיין בהפסקה - בשבוע שעבר אחרי שנצפה זקיק של 18 הרופא של הורה על יחסים במהלך הסופ"ש (תוך כדי מעבר הדירה) ונראה לי שאת שלנו עשינו... אני אמורה לקבל מחזור בסוף השבוע הקרוב. ואז נחליט אם להמשיך ל- IVF נוסף או אולי הזרעה או עוד חודש טבעי. אני חייבת להגיד שההפסקה הארוכה עושה לי ממש טוב ולא בא לי לחזור לטיפולים... זהו קשקשתי מלא... אני מייד אתעדכן מה קורה עם כולן אבל בינתיים לכל ההריוניות ובעיקר לרבקה :-) - תשמרו על עצמכן ואל תתאמצו בכלל!!!! נועה יקירתי - בהצלחה עם התחלת התהליך. מי ייתן והזקיק היחיד הבודד יביא עימו את הגאולה והאושר הכי הכי גדול. דןדן וטיפטיפ - מחזיקה לשתיכן בשורות טובות בקרוב עם כל הבדיקות! תהיו חזקות עם תחילת התהליך נשיקות לכולן

לקריאה נוספת והעמקה
09/08/2010 | 22:35 | מאת: נועה

איזה כיף שאת אחרי!!!!!! תתחדשו! משנה מקום משנה מזל! אולי המחזור לא יגיע??????? בכלל???????? עוד שנה וחצי בערך???? מזה מבינה אותך שלא בא לחזור עם ההפסקות. זיידמן עוד רצה לתת לי טיפטיפה הורמונים לביצית האחת כדי לא לפספס את הביוץ, אמרתי לו - לא רוצה! נחפש אחת, אם נפספס אז נפספס. לא יכולה לחשוב על לחזור אליהם. פיחחחחחחחח. תודה אהובתי על האיחולים, יאללה הגיע תור הוותיקות פה לדפוק בטאות היסטריות. יאללה בואי נתניע!

10/08/2010 | 00:23 | מאת: דורה

מה זה, כולנו עוברות דירה השנה??? אני יודעת מנסיון על מה את מדברת. גם אני עשיתי הפסקה ארוכה ולחזור לטיפולים עשה לי רע על הנשמה. אבל ברגע שחזרתי חזרתי וזהו, כי לא היתה שום ברירה אחרת. הפרעושית לא היתה מצטרפת אלינו בלי זה. לכי תדעי, את אומרת שאתם את שלכם עשיתם החודש, אז לכי תדעי... יכול להיות שכבר עכשיו נובט לו בוטן? אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה ניפלא, יקירתי. אוי, ורציתי מזמן לשאול- מה שלום הכלבה?

10/08/2010 | 09:32 | מאת: מור

אני מאוהבת בה לגמרי... היא הסתגלה במהרה לבית החדש. ויש תחושה לאחרונה שהיא התבגרה, היא לברדורית בת שנה ןארבעה חודשים ופתאום בבת אחת היא נהיתה יותר מתונה, פחות בלגניסטית והרבה יותר מתפנקת. יפה שלי!!!!! בקיצור דורוש, שאלת אז עניתי בהתלהבות :-)

10/08/2010 | 14:19 | מאת: מוקה

איזה יופי אני שמחה על הדירה ובכלל איזה כייף לשמוע ממך אכן נעלמת אבל אני מבינה אותך ויודעת מה זה מעבר דירה. האמת אני בדיוק לפני שנה נכנסתי לבית חדש ואלוהים כמה זה קשה. קיצר עבר את בדירה חדשה מי יתן וגם תעניק לכם התחלה חדשה טובה ובריאה שעימה יגיע נדבר הקסום הזה שנקרא בייביייייייי אמן!!!!!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה