האם מסוכן להפסיק אנדומטרין לפחות מ24 שעות?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/06/2010 | 17:26 | מאת: ממתינה:)

היי התחלתי טיפול IVF לאחר הזרעות שכשלו -אני אמורה לקחת תמיכה של נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום+זריקת גסטון (הגסטון גרם לי לכתמים בפנים ובעורף באסה..) ובהוראת רופא הפסקתי עם הגסטון עברתי לאנדומטרין 3 פעמים במקום פעמיים ביום)הבעייה שאתמול היה לי נר רק לבוקר ולא טרחתי לקנות כי הייתי בטוחה שכבר לא נקלטתי כי בדקתי במקלון שייצא שלילי.. מה שאסור עד שלא רואים בטא שליליח.. ואני מקווה שלא הרסתי לעצמי כי קניתי היום בבוקר והמשכתי עם התמיכה של הנרות על כל מקרה מה דעתכן? האם נורא יום אחד לאחר שבועיים רצופים של תמיכה להפסיק ואחרי יום להמשיך?? מקווה שהסברתי ברור...:) תודה

30/06/2010 | 18:01 | מאת: קרן

דיברת עם הרופא שלך? אני למשל שלקחתי 3 ביום עשה לי כאבי ראש והחלטתי על דעת עצמי לשים 2 , אחרי יום שאלתי את הרופא שלי והוא אמר לי שלא נורא. זה המקרה שלי, לגבייך אני ממליצה , דברי עם הרופא שלך.

30/06/2010 | 21:58 | מאת: ממתינה:)

תודה רבה.

01/07/2010 | 10:44 | מאת: מור

תראי אני לא רוצה שתלחצי אבל נראה לי שהכי מומלץ שתדברי עם הרופא שלך ותגידי לו מה היה כדי שאם יש צורך הוא יגביר לך את התמיכה. מנסיוני, בהפרייה הראשונה היה יום אחד שהגעתי לעבודה (שנמצאת במרחק שעה מהבית) ונזכרתי ששחתי ליטול אנדו' בבוקר... אז התקשרתי לרופא שלי לשאול אם זה בסדר שאקח רק בערב והוא אמר שהוא מעדיף לפקסס לי מרשם נוסף שאקנה ואקח. בנוסף בהפרייה השנייה, פיספסתי בוקר אחד ולקחתי רק בערב (נזכרתי מאוחר מידי) וכמה ימים אח"כ התחילו דימומים. היתה בטא חיובית בפעם הזו אך נמוכה מידי שלבסוף התאפסה. אני לא יודעת אם זה בגלל שפיספסתי או לא. אלו סתם סרטים שלי... אני מניחה שעם תמיכה נוספת יהיה בסדר. בהצלחה!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה