רגע של משבר
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
כן כן אתן יודעות מה אני הולכת להגיד לכן. הייתי כזו תמימה שהמחזור לא הגיע שבוע אחרי החזרה כבר חלמתי שאני בהיריון אבל איכשהו דואגים שתהרס לי השבת. רגע לפני שאני יוצאת לאחות במוקד להזרקת גסטון הדימומים הגיעו. פרצתי בבכי גדול ולא רציתי כבר ללכת כי לא הרגשתי שום טעם. אבל בעלי שכנע אותי בכל זאת ללכת אז הלכתי והזרקתי ושחזרתי הביתה הדימומים התגברו והודיעו לי את במחזור ולא בהיריון תרדי מהעץ. אין לי מילים לתאר את מה שאני מרגישה כל כך קויותי שהפעם אגיע לבטא בלי דימומים. אני לא יודעת כבר מה לעשות איך זה שIVF שלישי כבר כשל למרות שקצרו 14 ביציות והיו 9 הפריות והרופא החזיר לי 3 עוברים מצוינים לטענתו. הדמעות חונקות והנשמה כואבת. אבל יש משהו מקל במחזור שמוריד אותי מהאשליה והציפיות לבטא. ולא אל תגידו לי שיש היריונות שמתחילים עם דימומים, זה מחזור לשמו ורק נס יוכל לשנות את המצב אבל ניסים לא קורים בבית ספרנו לצערינו.
יקירה. אני בוכה איתך באמת.. לצערי אין לי מילים לנחם אלא רק חיבוק אחד חם ואוהב. יש לי רק תפילה בשבילך שהטיפול הבא יהיה האחרון. בעזרת השם לכבוד השבת הזו. החזיקי מעמד ותבכי, זה מנקה. האחזי במה שכבר יש לך ותודי על זה. מחזקת אותך ובאמת שיהיה בסדר.
כל כך עצוב לי לקרוא שקיבלת. שוב להתרסק, ושוב לגייס את כולך. אוי, יקירה שלי, מה אפשר להגיד מול הכאב הנוראי הזה שלך. אני מבינה את מה שאמרת לגבי המחזור שלפחות מבטל את הציפייה מורטת הנשמה לבטא. גם אני העדפתי לקבל כבר לפניי ולדעת בעצמי. אני לא חושבת שמשהו מסויים חייב היה להשתבש. לפעמים אין סיבה. הכל טוב וההריון לא נקלט. יקירה שלי, שולחת אלייך חיבוק ענק ומלא באהבה. כל כך מקווה שתתאוששי ותחזרי לשמחה ולאור שמלווים אותך תמיד ושבעזרת השם, בטיפול הבא תצליחי!!! את הרי יודעת שאני מאמינה גדולה במוקפאים, גם אם הסטטיסטיקה חושבת אחרת. (((((((((((((חיבוק ענק))))))))))) שימלא אותך באהבה ובכוח.
ייקח לי הרזה זמן להתאושש מהמכה בייחוד שהייתה לי מין הרגשה שזה לא הולך לבוא ואפילו כבר דימיינתי את ההריון ופתאום ברגע אחד הכל השתנה. שבת שלום יקירותיי
כמה זה כואב לקרוא את זה??? איזה דרך מעצבנת ולא פיירית. אני מתארת לעצמי מה את מרגישה עכשיו ומאוד מאוד מאוד מקווה שתתאוששי מהר מהר! תתנחמי בחיבוק מלינורי ומהבעל שלך, תיאכזי במשפחה שלך ובנו פה בפורום ומילה קטנה לאופטימיות ניסים קורים והלוואי וגם לך יקרה. זוכרת שדיברנו על הדימומים אז הרופאה שלי אמרה שבדרך כלל אלו דימומים של השתרשות בזמן כזה אחרי ההחזרה אני יודעת שאת לא רוצה לשמוע את זה גם אני הרמתי גבה אבל אולי.... שולחת לך חיבוק ענק ענק ענק שתתאוששי מהר מהר מהר!!!!!
יש הרבה ספוקלציות סביב דימומים - דימומי השרשה, דימום הפלה של אחד מהעוברים, נשים שמקבלות מחזור בזמן ההיריון וכו'. אם אני אפול בסטטיסטיקה הזו זה באמת נס. מחר אלך לבדוק את הענין אין לי כבר סבלנות. שבת שלום
איזה באסה!!! הכל נשמע באמת מבטיח, אני כל כך מצטערת לשמוע על הדימומים שלך. מקווה בכל זאת שהם הגיעו מהסיבות הנכונות ולא מהמחזור, למרות שאת מכירה הכי טוב את הגוף שלך ואם את אומרת שזה מחזור...אז אוףףף
אני מבינה מה את מרגישה...כאילו העולם נחרב...וכלום לא משנה וכלום לא חשוב... אני ברגעים האלו פשוט רוצה להיות לבדדדדד ומרגישה שאין אדם בעולם שיכול לנחם אותי וגם לא בעלי..... אבל אין ברירה זאת עובדה וזה מה שקרה.... ועכשיו יש לך חודש חדש עם הזדמנות חדשה עם סיכויים חדשים עם תקווה חדשה מכל ליבי אני מאחלת לך שלא תראי את המחזור שוב במשך 9 חודשים והחודש הקרוב יהיה החודש שבו יתחילו חיים חדשים בגופך
אין לי הרבה מדי מילות נחמה. משהו פה לא בסדר עם התמיכה. גסטון אמור לעשות את העבודה יותר טוב מהאחרים... דיברת עם וייסמן? בינתיים כל מה שיש לי לתת זה כתפיים רחבות, לכל הדמעות. קבלי ((((((((חיבוק מוחץ))))))))))) יקירתי. מקווה שאולי אולי עוד יהיה איזה נס.
מתוקה, אני כל כך מצטערת לשמוע. אני לא רוצה לטפח בך תקוות שווא אבל תזכרי שהחזירו שלושה וזה בהחלט יכול להיות שלא כולם נפלו. בשום אופן על תפסיקי את התמיכה עד הבטא... זה קרה לי בIVF השני, דיממתי במשך שלושה ימים. מחזור עם טמפונים והכל והפסקתי עם התמיכה כי הייתי כל כך מיואשת שלא יכולתי להרים את עצמי מהספה כדי להחדיר את האנדומטרין ובכלל לא תכננתי ללכת לבטא אלמלא הבנות כאן בפורום ששכנעו אותי ואז התבררה בטא חיובית שלא החזיקה והרופא שלי ממש כעס שהפסקתי עם התמיכה. בקיצור, ברור לי הייאוש הגדול אבל ניסים יכולים לקרות והם עוד יקרו גם לך. גם אם לא הפעם אז בפעם הבאה. אוהבת אותך. תחכי עד הבטא! אי אפשר לדעת כלום עד אז... חיבוקים!