שלום בננות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/02/2010 | 17:39 | מאת: שרית

מה קורה?? מורנוש - מחר הבטא!!!!! מחזיקה לך אצבעות יקירה... רבקוש - אני מקווה שאת אחרי הסיוט הנורא הזה.. ממש מלחיץ, לא נשאר לך עוד הרבה עד הבטא... צמד - מה שלומך יקירה? מקווה שהדלקת בעין תחלוף מהר.. פעמונית - מה שלומך? ומה שלום אמא שלך? רפואה שלימה. דורה - קדימה ויטמין סי, ולשמור על הבריאות.. נועה - יקירה אני מחכה לשמוע מה נהיה איתך? יש התקדמות?? אונה - מה שלומך ממוש? איך את מרגישה? מתקרבת להזרעה?? לילוש - איזה בשורות טובות... הכל מסתדר על מקומו.. אני ממש שמחה בשבילך, בקרוב גם היריון.. מור - אני מאחלת המון מזל טוב והצלחה יקירה, תשמרי על עצמך.. מקווה שלא פיספסתי אף אחת חמודות שלי... נשיקות וחיבוקים לכולכן.....

21/02/2010 | 17:46 | מאת: צמד

מה שלומך? תגידי לא היית היום אצל הרובוט?

21/02/2010 | 17:50 | מאת: שרית

מה איתך? איך העין שלך?? אני מקווה שמורנוש תגרום לנו לעשות קוללללללללללללללללללללללללו עד הפורום של היריון ולידה!!

21/02/2010 | 17:50 | מאת: מורן

איך מתקדם ההריון?

21/02/2010 | 19:49 | מאת: שרית

אני בסדר ב"ה, תודה על הדאגה... אני מחכה מחר לראות את התשובות שלך, מבטיחה שאפילו מהעבודה אני אבדוק אם העלת לנו את התשובות, יש לי הרגשה טובה לגבייך.. ממשיכה להחזיק לך אצבעות יקירה, נשיקות :)

21/02/2010 | 18:41 | מאת: נועה

אין אין אין עלייך, עושה לנו מסדר נוכחות כל יום! כל הכבוד! אני מחר בבדיקות, ההורמונים בסוף כן עלו אז כנראה יהיה ביוץ בקרוב! בינתיים הלך לי הקול, התחיל בכאב גרון קטן והפך להעלמות קול טוטאלית... מזל שאנחנו רק מתכתבות! נשיקות!!!!!!!!!!!

21/02/2010 | 19:51 | מאת: שרית

אני נורא אוהבת את הפורום, כ"כ נקשרתי אל כולכן, לא בא לי להפרד.... אני שמחה לשמוע שיש אצלך התקדמות, בנוגע לקול, מקווה שזה ישתפר בקרוב מאוד.. מחכה לראות גם אצלך בטא חיובית יקירה :) נשיקות וחיבוקים

21/02/2010 | 20:18 | מאת: רבקה

אני מרגישה הרבה יותר טוב!!! מה קורה איתך? מתי הדייט עם הרובוט?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה