שאלה לילדת האוקיינוס ולבנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/11/2005 | 09:50 | מאת: מורן

ביום ה-13 למחזור קבלתי זריקת אוביטרל . היום זה היום ה- 19 ומאתמול יש לי תחושות של מחזור : התכווצויות בבטן התחתונה ומיחושים ממש כמו לפני קבלת מחזור . האם יכול להיות שאקבל מחזור ע כ ש י ו ??? (עוד לא עברו 14 ימים מהזריקה והמחזור שלי בד"כ מאוד סדיר - 28 ימים) האם יכול להיות שזו התחושה של היריון?? תודה

01/11/2005 | 10:55 | מאת: עפרה

מורן היי לא נראה מחזור, או הריון , את חייבת להמתין בסבלנות כמוני למשל. השבוע היה לי בדיוק אותו דבר ואני בראש יודעת שהטיפול לא הצליח לצערי אך עד שאני לא רואה לצערי את הווסת באמת שקשה לדעת . בהצלחה

01/11/2005 | 11:55 | מאת: מורן

איך את יודעת שהטיפול לא הצליח אם לא קבלת מחזור עדיין? לדעתך גם אצלי זה לא היריון?

02/11/2005 | 09:14 | מאת: ילדת האוקיינוס

שלום מורן, כשאנחנו עוברות טיפולים, הגוף שלנו, ובעיקר איזור הרחם והשחלות, הופכים להרבה יותר רגישים ולעתים אף כואבים בגלל רמות ההורמונים הגבוהות מהרגיל שהגוף שלנו מתמודד איתן. לא ניתן להסיק שום מסקנות מהכאבים הללו לגבי הצלחת הטיפול, אבל כן מומלץ להרבות בשתיית מים - 2-3 ליטר ביום לפחות, על מנת שתפחיתי את הסיכון לגירוי יתר ויצירת ציסטות בשחלות. תקופת ההמתנה של השבועיים היא קשה, והפיתוי להתחיל לנחש כל תחושה בגוף הוא גדול, אבל כדאי לזכור שלהריון אין שום תחושות או סימנים בשלב כל-כך מוקדם, ולכן לא נותר הרבה מה לעשות חוץ מלטפס על הקירות ולהמתין למועד הבדיקה (וכאמור, לשתות המון מים). מחזיקה לך אצבעות, ואנא עדכני אותנו!! עברו כבר כשבועיים מפתיחת הפורום, ואני מחכה להריון הראשון שלו... בהצלחה!

02/11/2005 | 09:48 | מאת: מורן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה