E2 ופרוגסטרון חמישה ימים אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/10/2005 | 22:19 | מאת: שרה

שלום רב. אשמח לשמוע חוות דעת על המימצאים. אני חמישה ימים אחרי הזרעה עם E2 2867 ופרוגסטרון 190.8 מה אומרים רמת המספרים הללו? תודה.

01/11/2005 | 09:41 | מאת: ילדת האוקיינוס

שלום שרה, במידה ושאלתך היא האם ניתן לדעת משהו מהמספרים הללו על הסיכוי להצלחת הטיפול -אז התשובה היא לא. רק בדיקת בטא HCG 14 יום אחרי ההזרעה תוכל להגיד האם נקלט ההריון. אני מעולם לא עשיתי בדיקת E2 ופרוגסטרון אחרי ההזרעה או החזרת העוברים, וגם לא יודעת מה המספרים הספציפיים הללו אומרים. אני מציעה לך לשאול את פרופ' זיידמן בפורום השכן. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה