היי בנות
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
טוב לא נראה לי שיהיו בשורות טובות הרגע גיליתי שהבטא שלילית יום 11 אחרי ההחזרה מה אני אאגיד לכן לא מפסיקה לבכות קשה לי להאמין שפתאום בעוד שלושה ימים תהיה פתאום בטא , תודה בנות על התמיכה ותשומת הלב. שרון
אני לא מבינה למה את עושה כל כך הרבה בדיקות לפני הזמן? בחיים קורים גם ניסים. תמתיני ליום רביעי ולא דקה אחת לפני. תמיד תזכרי בלב שאת במסע ולכל מסע יש סוף ובסופו של המסע תחבקי עוד אוצר. עוד קצת סבלנות. חיבוקי(((((((
למה בטא ביום ה-11? אבל אני מסכימה שזה נראה לא מעודד. מכירה כל כך את הכאב והדמעות שלך ולכן נורא עצוב לי עכשיו, שזה מה שעובר עלייך. יקירתי, גם אם באמת הפעם היא לא, הפעם הבאה יכולה לגמריי להיות הכי כן שבעולם. הפעם הבאה יכולה להיות זו שבסופה תתחילי מסע הורות חדש ומרגש. חרא של דרך יש לנו, אבל יש לנו דרך ועם הדרך הזו ננצח!!! שולחת אליך חיבוק ענק נוסף ((((((((((((())))))))))) שלך, דורה.
קודם כל הרבה ((((((חיבוקים)))))) ואהבה, כי מה שלא יהיה שלילי זה צורב וכואב ושורף נורא.... ותני לדמעות להשפך, אבל תזכרי שאחרי שהן נגמרות, מתחיל יום חדש. וכמו שנהוג אצלנו לומר, הטיפול שנכשל מקרב אותך אל הטיפול המנצח. אין הרבה מה להגיד כשכל כך כואב, רק שמקווה שיעבור הכי מהר שאפשר... נשיקות, נועה.