בטיפולים לבד
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
הי אני בת 39 עברתי הרבה טיפולים בן הזוג לא תמך , קשה מאוד. לאחרונה נפרדנו קשה לי מאוד להמשיך לבד. לא יודעת איך מתקדמים מכאן ( נפשית, כי פרוצדורלית ברור לי מה לעשות) אין לי כוח help מירי "
יקירתי!!קבלי חיבוק ענק!אני ממש מבינה..אני גם לבד (הורות עם שותף תורם זרע בלבד)..זה לא קל,אני יודעת..תתרכזי רק במטרה כרגע... אשמח לעזור.
כי יש לך אותנו, ומנסיוני זה הרבה מאד!!!!!!!! אני תארת לי שהפרידה עושה דברים ללא פשוטים, אבל, אם תסתכלי מהצד כמוני, ותקראי מה שכתבת בעצמך - שהיה לך בן זוג שלא תמך, אז עכשיו לא רק שרמת הציפיות תרד כי הוא לא שם, אלא גם תהיה לך יותר תמיכה כי מצאת אותנו! מה תגידי? ועם פחות ליצנות, אני יודעת כמה זה קשה להיות לבד, ובעיקר בתהליך כל כך פתלתל, קשה, מסובך ולא פשוט בכלל.... אבל חזקי ואמצי, כי אולי הצעד הקשה שעברת יוביל אותך לדרך קצת יותר קלה? בהצלחה ענקית, וצאי לדרך, אנחנו מאחורייך!!!! נועה.