האם יכול להיות שאני בהריון- זה נורה חשוב לי בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/11/2007 | 17:24 | מאת: גולי

כל הזמן יש לי מחזור סדיר ומסודר, אני מקבלת מחזור כל 26 ימים ובמקרים רחוקים מאוד זה קורה שאני מקבלת ב27 . בחודש שעבר היה לי איחור של יום במחזור ושמחתי מאוד כי חשבתי שאני בהריון אך ביום שלאחרי כלומר ה27 קבלתי מחזור בשעות המוקדמות בבוקר , בסביבות 5 לפנות בוקר... היה קצת קשה בשבילי כי אנחנו גבר מנסים 4 חודשים, וב 2 החודשים האחרונים לפי זמן ביוץ בלבד כך שיהיה הסיכוי יותר גדול להכנס להריון וזה עד עכשיו לו מצליח . החודש הזה היה לי איחור של יומיים רצופים, והייתי בטוחה שאני בהריון ותכננתי לעשות בדיקה ביתית למחורת בבוקר , אך למחורת קבלתי מחזור בשעה 7 בבוקר (קבלתי ב28 שזה מעולם לא קרה) . שאלותי הם : 1. המחזור שקבלתי בחודש הזה***היום קבלתי*** (המחזור שבאיחור יומיים רצופים) היה הדם צלול כזה, לא מלוכלך כמו תמיד והצבע שלו בהיר יותר מאי פעם . מה זה אומר? 2. למה התחילו לי איחורים של מחזור, המחזור שלי כל הזמן סדיר מהשנה הראשונה שלי שקבלתי בה מחזור ? 3. האם אני יכולה להיות בהריון אפילו אם יש מחזור ? יש דבר כזה חריג? 4. האם האיחורים האלה זה מהתוסף שנתנו לי לקחת כהכנה להיריון ששמו FOLIC ACID מקווה שתוכלו לעזור לי ולענות על שאילותי במהירה תודה מראש גולי

02/11/2007 | 00:54 | מאת: דורה

יש הריונות, מעט, שיש בהם דימום במועד הווסת. לא הייתי בונה על זה. יתכנו שינויים של שעות במועד הווסת מה שגורם ל"איחור" מחודש לחודש. אפילו אם שנים הווסת היתה קבועה. בכל זאת מציעה לך ללכת לרופא ולספר לו על כך. אין שום קשר לחומצה הפולית. ארבעה חודשים אינם זמן רב לנסות להכנס להריון. אז אל תתחילי להפחיד את עצמך. רוב הסיכויים שהכל בסדר וההריון יגיע. בת כמה את? אם את כבר בסביבות ה-30 לא הייתי מחכה והייתי הולכת לרופא נשים כדי לעשות כמה בדיקות ראשוניות. סביר להניח שהרופא והבדיקות ירגיעו אותך. יהיה בסדר. דורה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה