פיענוח בדיקת הריון בטא 14ו
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שלום לכולם, אישתי עשתה בדיקת בטא ביום ה-12 להחזרת העוברים וקיבלה בטא 14, 31,5-E2-471 , PROGESTRON. יום לפני הבדיקה התחיל הוסת. אני יודע כשמתחיל הוסת אז משהו לא בסדר. היום ביום ה-13 עשינו בדיקה ביתית שהיראה פס שני אדום חלש. האם יש צורך בבדיקת דם נוספת? האם למרות הוסת הריון יכול להתפס? תודה מראש על העזרה.
שלום אלי בטא 14 זו בטא נמוכה וחשוב מאד לעשות בטא נוספת אחרי יומיים כדי לוודא הכפלות דימומים יכולים להיות גם בתחילת הריון מאחלת לכם שאכן יפתח הריון ל-9 חודשים בהצלחה אנחנו כאן תמיד לכל שאלה
בד"כ בטא 14 מצביעה על הריון לא תקין ועליכם לבצע את הבדיקה שוב כעבור יומיים. עם זאת, קרו מקרים שבטא החלה בגמגום והסתיימה בהריון תקין. בדיקה ביתי המראה על פס שני היא אינדיקציה גבוהה להריון, אך עליכם לשמור על אופטימיות זהירה מאחר ואולי זהו הריון לא קין. לגבי הדימום: הריונות רבים מתחילים בדימום, כך שבהחלט יכול להיות הריון במקביל לדימום. אני מאחלת לכם שלמרות הבטא הנמוכה תחכה לכם הפתעה מקסימה ותקינה.