כאבים לאחר החזרת בלסטוציסט

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/01/2024 | 12:49 | מאת: שרון

שלום, אני בת 28, חצוצרה חסומה, כל השאר תקין כולל מהצד של הבן זוג . התחלנו IVF, אני 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט 5AA . הוזרק באותו יום דקפפטין ושליש אוביטרל ולאחר יומיים עוד שליש אוביטרל ובנוסף תמיכה של דופסטון 3 פעמים ביום. מרגישה כבר כמה ימים התכווצויות וכאבים כמו של מחזור רק פחות חזקים שבאים והולכים. מה הסיכוי שזה הריון/לא הריון והאם הכאבים הגיוניים לשלב הנוכחי ומה הם אומרים?

15/01/2024 | 17:42 | מאת: שרון

שכחתי לציין שגם עשיתי בדיקת הריון היום בצהריים שיצאה חיובית עם עם פס שני חלש..האם זה יכול להיות מהזריקות שציינתי או שאין להן השפעה על הבדיקה ?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה