לקחת פרוגינובה?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/10/2006 | 12:32 | מאת: orit

החלטתי לטבול במקווה לפני הנסיון להיכנס להריון. שמתי לב שהביוץ שלי הוא בשבעת הימים הנקיים. לכן,אני טובלת במקווה רק לאחר הטבילה. אני מבינה שפרוגינובה נותנים לנשים עם קושי להיכנס להריון. אני צודקת? מהן תופעות הלוואי של זה? האם יש אופציה אחרת לדחות את זמן הופעת הביוץ בכמה ימים? אודה על תשובתכם הכנה

לקריאה נוספת והעמקה
15/10/2006 | 13:32 | מאת: ניני

היי אורית, פרוגינובה ודומיה נועדו לטפל ברירית הרחם, או לשם תמיכה לאחר החזרת עוברים מתרומת ביצית, עוברים מוקפאים או לתמיכה ברירית בזמן נטילת איקקלומין. אין לי מושג למה את שואלת דוקא על פרוגינובה, אני מציעה לך לגשת למומחה לפוריות אשר יאבחן היכן הבעיה (אם יש), ימליץ על בדיקות, לפני שיציע (אם בכלל) טיפול תרופתי. את כל ההסברים לגבי פעילות התרופות ותופעות הלוואי שלהן תוכלי לקבל ממנו. אם אכן מדובר בביוץ מוקדם למיטב ידיעתי קל מאד לטפל בכך בעזרת תרופות שדוחות את הביוץ. שיהיה לכם בהצלחה!!

15/10/2006 | 13:42 | מאת: נורית

לפנות לרופא כדי שיעזור לך לאחר את הביוץ. זאת בעיה ידועה שניתנת לפיתרון קל. פרגינובה ניתן כאשר ידוע על חוסר הורמון נשי (אסטרוגן) או במקרים של תופעות לואי בתקופת המעבר או לבנות שאחרי אחזרת עוברים יש דימום לפני הזמן במחזור המשוער או לבנות שמחזירים להן עוברים קפואים ורוצים לעבות את הרירית הרחם. לכן פרגינובה בשלב זה לא מתאים לך. פני לרופא כדי שיעזור לך לכוון את הביוץ כך שיצאה מחוץ לימי הנידה. בהצלחה. נורית.

19/11/2007 | 08:44 | מאת: מרים

אני דתיה ושומרת שבעה נקייםץ יש לי ווסת ארוך של כ9 ימים כך שכשאני טובלת זה יוצא ביום ה16 והחזור שלי הוא של 30 יום אז ואני מפספסת את יום הביוץ. הרופאהשלי נתנה לי פרוגינובה ואמרה לקחת במשך 3 ימים ראשונים של המחזור.ממה שהבנתי זה דוחה את הביוץ במספר הימים שנוטלים את התרופה. אז לא עדיף שאקח לתקופה ארוכה יותר ובכך אוודה שלא אפספס את יום הביוץ?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה