בנות יקרות- עדכון
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היי בנות, סופ סופ הגיע הרגע המיוחל ושאיבה שלישית יוצאת לדרך. מתוכננת ליום חמישי. אני מרגישה עייפה פיזית ונפשית. הטיפול הזה היה מאד ארוך ומייגע. התחלתי את הזריקות לפני חודש וכבר הזרקתי שלושים זריקות של דקא 0.1 וחיסלתי 4 עטים של גונל 900 ועוד כמה אמפולות של מנוגון...מיום ראשון אני פוקדת את אסותא לבדיקות דם ואולטרא' ורצה לבית הספר..כן, בדיוק נפל לי על תחילת שנה"ל.. בקיצור, אני סחוטה.. המרוץ שליחים בשחלות שלי מתקדם בעצלתיים..אקווה לטוב. מאחלת לכולכן הצלחה ובשורות טובות. מגיע לנו לכבוד השנה הבאה עלינו לטובה, סבבית.
מאחלת לך שאיבה מלאת בשורות טובות וכמובן המשך מפתיע לטובה עוד יותר. בהצלחה גדולה ממוש((((()))))
זה באמת נשמע ארוך מאד הפעם! מאחלת לך שההמתנה, המסננת בבטן, החור בכיס (ארבעה עטים של גונל 900- אלף חמש מאות ש"ח, לא?) והטירחה והקושי בתחילת שנת לימודים יהיו - הכי משתלמים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה יקירתי, דורה.
תודה על האיחולים, יקרות, אתן ממש מקסימות! בקרוב הריון (תקין!)אצל כולנו! אמן! סבבית.
היי סבבית, אכן מייגע ומעייף אך מתפללת איתך שזהו הטיפול המנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה , רומי
בהצלחה שתהיה תנובה גדולה שזאת תהיה גם האחרונה כי לא תצטרכי יותר. מקדימה בשבילך את הברכה לשנה החדשה שתכלה שנה וקיללתיה ותחל שנה וברכותיה...והרבה הרבה פוריות. לי כנראה שהשאיבה שלי לקרת סוף שבוע הבא.
שיהיה המון המון בהצלחה שיעבור לך בקלות (עד כמה שאפשר) תרגישי טוב ובהצלחה מחר!! קרן
שיהיה המון המון בהצלחה שיעבור לך בקלות (עד כמה שאפשר) תרגישי טוב ובהצלחה מחר!! קרן
היי סבביתוש! כודם כול אמון בהצלחה שיהיה טיפול אחרון ו במת ניכראת ראש השנה ש יהיה לך היריון מתוק ו בראי. מי כול הלב אני מאחלת לך לעבור את הטיפול הזה בהצלחה ו נמתין לחדשות טובות. נשיקה ו תנוחי בסוף שבועה לנה
תודה תודה על תמיכתכן! תחזיקו לי אצבעות! בקרוב אצל כולן!!!!!! סבבית