כאבי בטן לאחר הזרעה- ללא כל התערבות/תמיכה/זריקה...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/01/2017 | 20:32 | מאת: מודאגת

שלום לכולן, אני בת 40 לאחר הזרעה ראשונה ללא כל התערבות (מחזור ביוץ טבעי). כ-15 שעות לאחר ההזרעה החלו לי כאבי בטן מהגיהנום. מאז תחילת הכאבים עברו 4 וחצי ימים. ניגשתי למרפאה לפני יומיים- בדיקת אולטרסאונד לא העלתה משהו חריג. ונתנו לי אנטיביוטיקה לכסות על מצב של זיהום אפשרי (כדי לא לקחת סיכון). ישנה הטבה, אולם הבטן, כל כולה, כואבת והכאב משתנה (אך לא דומה אפילו לרגעי הגיהנום שהיו בהתחלה). האם מניסיונכן עליי לגשת לחדר מיון?! תבורכו בטוב (:

14/02/2017 | 04:01 | מאת: טלי

תפני לרופא שעשה לך את ההזרעה ותתיעצי איתו. עם זאת את טוענת שיש הקלה ניכרת אחרי שלקחת את הכדורים אז אולי זה ענין של זמן עד שתסיימי את הטיפול. תתיעצי אם את יכולה לקחת משככי כאבים חזקים. תרגישי טוב

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה