בטא חיובית ואז שלילית

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/01/2017 | 17:56 | מאת: מלינה

היי אתמול הייתי ביום העשירי לאחר החזרה . עשיתי בדיקת דם בטא יצאה התוצאה 6 היום עשיתי שוב בדיקת בדיקת התוצאה יצאה פחות מ5 כניראה השפעת האוביטרל עדיין הייתה בדם עד אתמול. היתכן שיש מצב עדיין להריון אם אבדוק בעוד יומיים כלומר 14 יום לאחר החזרה . יש סיכוי?

14/02/2017 | 04:07 | מאת: טלי

אני תמיד אומרת כל עוד לא קיבלת מחזור הכל יכול להיות. אם המחזור שלך סדיר אז יכולה להיות לך אינדיקציה. אל תפתחי ציפיות בינתיים. ועדיף תמיד לעשות את הבדיקה בזמן הסביר למרות ההמתנה המורטת עצבים.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה