טיפול בשרירונונים ,אל הדוקטורים וכל מי ששמע.

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/01/2006 | 15:49 | מאת: ליבי

האם קיים טיפול בשרירונים ברפואה טבעית , ומה אחוז ההצלחה שבדבר? אשמח לשמוע מאלו ששמעו או שטיפלו ומה אחוז ההצלחה . תודה.

15/01/2006 | 12:50 | מאת: שרון

הי ליבי, אני ניסיתי לטפל בשרירן שהיה לי ברחם בעזרת הומיאופטיה במשך כשנה אבל דבר לא עזר ונאלצתי להוציא את השרירן. אני חייבת לציין שהיו לי חיים לפני השרירן וחיים אחרים וטובים יותר אחרי הוצאתו. אני ממליצה לך להוציא אותו במידה והוא גדול מדי ומציק לך. אחרי הניתוח קיבלתי מחזורים הרבה יותר קלים ופחות כואבים. אני יכולה להמליץ לך על הרופא שעשיתי אצלו. במידה ותרצי פרטים תפני אלי במייל הפרטי. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם