לדוקטורים שלום רב!

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/01/2006 | 14:51 | מאת: עוף צלוי

אני בת 45, אני נמצאת כשנתיים לאחר כריתת רחם, שבה הושארו לי השחלות. שאלתי: האם ישנם איזשהם מעקבים, או בדיקות, הנדרשות ממני, במהלך השנים הבאות? והאם טיפול הורמונלי כלשהו נחוץ?

13/01/2006 | 20:17 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך עוף צלוי כינוייך בהחלט מתאים ליום ששי בערב. גם בהעדר רחם, עליך להיות במעקב מסודר אצל גינקולוג/ית. לכשתגשי להבדק, בהתאם להיסטרויה הרפואית שלך ולממצאי הבדיקה תקבעי אם הרופא/ה המטפלים את קצב הביקורת הרצוי - כל 3,6, או 12 חודש. רק בהתאם לממצאי בדיקתך ולהיסטוריה הרפואית שלך ניתן לקבוע באם יש לך צורך בטיפול הורמונלי כלשהוא. דר' דליה אדמון

18/01/2006 | 13:11 | מאת: עוף צלוי

ממש ממש תודה על המענה, וכל הכבוד על כך שהבנת את רוח השם! :).

מנהלי פורום האשה והרחם