קונקילומות- דחוף!

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/01/2006 | 19:39 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 20 וגילו אצלי לפני כחודש קונדילומות באזור השפתיים של הפות אך נאמר לי שצוואר הרחם תקין. קיבלתי טיפול של משחת אלדרה, והיום חודש אחרי אמר לי הרופא שהקונדילומות התפשטו לי עוד ונהיו לי הרבה קונדילומות נוספות והוא ראה שתי נקודות שנראו לו חשודות כקונדילומות בצוואר הרחם, הרופא עשה לי בדיקת דגימה לנקודות בצוואר הרחם ואמר לי שעליי לחכות חודש עד לתשובה ואז הוא ידע האם גם שם יש צורך בלייזר וכרגע עליי להמתין חודש. אני כולי אובדת עצות האם זה מסוכן שהקונדילומות ממשיכות להתפשט ואני לא מקבלת כל טיפול המשך במשך כל החודש?? מה הסכנה בקונדילומות בצוואר הרחם? האם זה יכול להיות סרטני? הפאפס שעשו לי לפני חודש היה תקין.

08/01/2006 | 23:47 | מאת: ד"ר דליה אדמון

אנונימית יקרה אנא דאגי קצת פחות - המצה אינו חמור כל כך. טיפול בקונדילומות מרוכז על יד הצוות הגינקואונקולוגי. רצוי שתפנה לפורום זה לקבלת מידע מלא לילה טוב דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם