גיגלתי בגוגל "עודף זקיקים"

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/01/2006 | 04:53 | מאת: שירי

הרופאים אמרו שאזדקק לטיפולים על מנת להרות בשל עודף זקיקים. אני בת 24 נשואה שנה. ניסינו להרות ועוד לא התחלתי טיפולים. עליתי על אתר של הומאופתיה קלאסית שמספר על אשה שהרתה למרות עודף זקיקים, אחרי טיפול אחד. האם זה יכול להיות - הסיפור נראה כנה, האם זה רק נראה כך? אינני ששה לטיפולים\ מכל המסופר עליהם. הייתי שמחה לקצר את הדרך. http://www.ima-adama.co.il/healling_methods/homeopath/homeopath_henya15_pregnancy.htm

08/01/2006 | 23:40 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שירי שלום אני מתארת לעצמי כמה קשה לך ההתמודדות עם הקושי להרות, וכמה עז רצונך להצליח במהירות עם כמה שפחות התערבות רפואית. איני יכולה לחוות דיעה על הטיפול ההומואפטי שהוצע, היות ולעולם אין להסיק ממקרה בודד אחד לגבי מקרה בודד פרטי אחר. הרי חלק מהזוגות, למרות תחזיתינו הקודרות, משיגים הרין כמעט מייד ולו היו מטופלים בטיפול כלשהוא - קונבנציונלי או מרפואה משלימה לסוגיה, הטיפול היה מקבל את הקרדיט. כנסי לפורום פריון ולפורום תמיכה של פריון - למדי את הנושא ואל תחששי - לא כל הנשים המתחילות בטיפול נזקקות לטיפולים רבים וקשים. חלקן מקבלות עזרה קלה והכוונה בלבד ומצליחות וחלקן האחר נזקק אכן לעבודה קשה אבל ההצלחה תפצה בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם