שרירן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/01/2006 | 23:10 | מאת: שיר

שלום, האם שרירן בגודל 3 ס"מ ושרירן נוסף קטן יותר יכול לגרום לכאבים?יצוין כי אינני סובלת מדימומים. תודה.

08/01/2006 | 23:14 | מאת: ד"ר דליה אדמון

כאבים יכולים להגרם ממיומה בהתאם למיקומה, ולאספקת הדם למיומה. מיומה של 3 סמ' הלוחצת לכוון הרקטום יכולה לגרום למשל לכאבים קשים בעת יציאה. כמו כן מיומה לעתים עוברת תהליך עצמי של ניוון והדבר מלווה בכאבים משמעותיים. אם כי זה לא שכיח התהליך הזה יכול לקרות גם במיומה קטנה. רצוי שתתייעצי ברופא/ה מטפלים שלך בשאלה של קשר בין הכאבים שאת מתארת והמיומה/מיומות שזוהו אצלך בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם