בקשה לחוות דעת מיומות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/01/2006 | 09:14 | מאת: נור

לד"ר אדמון שלום, אבקש בבקשה את התיעצותך. אני בת 42 וחצי. בבדיקה אצל רופא נשים, במחזור, דימום שנמשך 13 יום, (פעם ראשונה), יציאת קרשי דם גדולים (לפי דברי הרופא) ידעתי שיש לי מיומה, אלו הפרטים שנתגלו באולטרסאונד. מיומה קידמית בקוטר: 90X86 מ"מ ומיומה אחורית בקוטר: 58X41 מ"מ הערות: דקה עם פס דק של נוזל בחלל. שחלות תקינות לגיל. דוגלס: ללא נוזל חופשי. רחם שרירני 16 שבועות. תפולים תקינים. ד"ר אדמון האם תוכלי לייעץ לי מהן האפשרויות הכי מתאימות לי בהתאם לנתונים הללו. האם הכי מתאים ניתוח או אפשרי גם ללא ניתוח בגדלים של מיומות אלו. אני במעקב. תודה על התיחסותך.

04/01/2006 | 23:53 | מאת: ד"ר דליה אדמון

נור שלום בהתאם לנתונים שהצגת את מתאימה הן לטיפול כירורגי והן לאופציות אחרות לא כירורגיות. במרכז לטכנולוגיות מתקדמות בתל השומר נשמח לייעץ לך על כל האפשרויות העומדות לרשותך. כמובן ההחלטה תושפע בראש ובראשונה ממרצונל שכן או לא הרות בעתיד, וממצב בריאותך הכללי. באתר תוכלי למצוא קישורים עם הסברים מפורטים על אופפציות לא כירורגיות, ובמידה ותזדקקי או תבחרי בכירורגיה תוכלי לקבל מידע על כך באתר לכירורגיה אנדוסקופית. בהצלחה דר דליה אדמון.

05/01/2006 | 08:41 | מאת: נור

לד"ר דליה אדמון תודה על התיחסותך לבקשתי. אכן עודדת אותי, אולם אינני מצליחה לתפוס טלפונית את מרפאות החוץ בבית החולים שיבא, כדי לקבוע תור ולהתייעץ. אני מהקריות.

מנהלי פורום האשה והרחם