צניחת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/01/2006 | 00:38 | מאת: סיון

א. מהי צניחת רחם? כיצד מזהים אותה? ב. האם יש מצב שאישה "מפילה" (אל מחוץ לגוף) חלק מהרחם שלה או איבר אחר במערכת הרבייה שלה?

01/01/2006 | 09:22 | מאת: ד"ר דליה אדמון

סיון שלום, "צניחת רחם" או דפנות הנרתיק מתבטאת בתחושת כובד ותחושת של גוש היוצא מתוך הנרתיק. יכולים להתלוות קשיים במתן שתן או ביציאה. באם נדמה לך שאת סובלת מתופעה זו כדאי שתבדקי. הרופא/ה המטפלים שלך יוכלו להעריך באם קיימת אכן צניחה הנובעת מחושלה של שרירי רצפת האגן ולייעץ לך באם יש צורך בהתערבות בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם