צילום רחם בבי"ח לינאדו בנתניה השבוע

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/12/2005 | 11:05 | מאת: נון

הי אני צריכה השבוע לעבור צילום רחם לצורך ברור פוריות ורציתי לדעת איך נחשבת הרמה של רופאי בי"ח לינאדו בנתניה בבדיקה הזו. אני יכולה לעשות גם בת"א באידלסון (אני ממכבי) אבל אם אעשה בלינאדו לא אצטרך לפספס את ההזרעה של אותו חודש.. אשמח אם תוכלי לענות לי במהירןות כיוון שהצילום הוא השבוע תודה!

01/01/2006 | 09:18 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך נון, ראשית בהצלחה, ומקווה שאת בדרך לטיפול האחרון בטרם הריון. ולא, המשיכי בדרך בהרבה סבלנות. לא אוכל לתת לך המלצה ספציפית, היות ואין מתפקיד פורום זה לתת המלצות אישיות למי לפנות לקבלת טיפול רפואי. כל האפשרויות שהעלית ראויות ומוקבלות. אודה לך, אם להבא, תפני לפורום פוריות היות ופורום זה מיועד לנשים עם מיומות ו/או מועמדות לכריתת רחם. לדעתי, בפורום פוריות כותבות גם נשים העוברות טיפול ואולי תשמעי חויות מנשים שעברו את הצילום ותתעודדי. בהצלחה בברכה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם