אלרגיות.........פרטים בהודעה...

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/12/2005 | 12:36 | מאת: שמעון

טוב זאת בעייתי לפני חודש בערך קיימתי יחסי מין עם חברתי לפני שבוע היא הרגישה כאבים בצד אמרו שזה וירוס בכליה שניגרם מאיזה רגישות אליי בשפה הפשוטה אלרגיה שאלתי היא האם אנחנו יכולים להמשיך ביחד ושזה לא יחזור על עצמו או שיש איזה טיפול לזה..?

29/12/2005 | 19:12 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שמעון שלום רב הנושא של פורום זה הינו מיומות, עדיף שתפנה את השאלה שלך לפורוםפ אחר - אולם רצוי שראשית תברר פרטים נוספים. אם מדובר בוירוס לא מדובר באלרגיה. אם מדובר בוירוס שבו נדבקה ממך, לאחר שתקבלו שניכם טיפול, אין סיבה שזה יפגע בקשר שלכם. עדיף שתפנו יחדיו לשאול את הרופא שמטפל בחברתך את כל השאלות. קבעו איתו זמן נוח ואז שאלו את כל השאלות דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם