דליפת נוזל מהרחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/07/2006 | 09:33 | מאת: גאולה

אני בת 59, המחזור נפסק לפני 8 שנים. לא היו לי עד כה שום בעיות. לאחרונה יש נזילת נוזל צלול (דמוי מים) מהרחם. מה זה יכול להיות?

14/07/2006 | 10:56 | מאת: ד"ר דליה אדמון

גאולה שלום הפרשות ודימומים לאחר הפסקת הוסת רובם מקורם בבעיות שפירות, אולם תופעות כאלו מחייבות הגעה לבידקה גינקולוגית מלאה כול בדיקת על קול. יתכן ומדובר כלל בהפרשה מהנרתקי עם דלקת מקומית קלה ממצא שפיר ושכיח - לכן רצויכי תבדקי וכך תוכלי להיות רגועה ושקטה שבת שלום

22/01/2008 | 17:38 | מאת: שגית

מזה יומיים שיוצא לי מהרחם הפרשה בהירה כמו נזלת עליי להבהיר שיש לי מיומה ברחם ואין לי מחזור מזה חצי שנה נבדקתי על ידי רופאת נשים לפני כשבועיים והובהר לי שהכל תקין מה זה ההפרשה הזו צמיגית ודביקה,אשמח לחוות דעת ד'ר אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם