norplant בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/06/2006 | 05:13 | מאת: אורן

אישתי ביצעה הזרקה של Norplant כדי לא לכנס להריון זהו כמו כדור קטן שנמצא בזרוע ומשמש כתחליף לגלולות (עד חמש שנים) אחרי שלוש שנים היא הוציאה אותו עקב עליה במשקל. היום כזוג נשואי אנחנו מודאגים מהשלכות בעתיד שמענו ממקור לא מקצועי שיש סיכוי שאישתי לא תוכל לכנס להריון, האם זה נכון?, איך אפשר לבדוק את הנושא? אנחנו לא מתכננים ילדים בשלוש שנים הקרובות אבל רוצים להיות רגועים שהכל בסדר, מה עושים?

10/06/2006 | 23:07 | מאת: ד"ר דליה אדמון

הנורפלנט מהווה אמצעי מניעה הפיך לחלוטין ואין סיבה לחשוש מבעיות פריון עתידיות בעקבות בשימוש בנורפלנט בעבר. בהצלחה

מנהלי פורום האשה והרחם