כאבים ברחם בצד ימין

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/12/2005 | 18:11 | מאת: maya

שאלה - יש לי כאבים בצד ימין של הרחם.. סיימתי מחזור לפני שבוע , אני לא נוטלת גלולות הכאבים מקרינים גם לגב התחתון ... אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר חצי שנה.. יש קשר? יש סיבה לדאוג?

26/12/2005 | 23:28 | מאת: ד"ר דליה אדמון

מיה שלום, כאבים בבטן ימנית תחתונה יכולים לנבוע מסיבות שונות, אולם במידה והכאבים מופיעים סביב אמצע המרווח מתחילת וסת לוסת, יתכן מאד כי מדובר בכאבים הנובעים מביוץ. אם את כשבוע מסיום הדימום - ומחזורים שלך סדירים - יתכן ואת מתקרבת לביוץ. במידה והכאבים מאד חזקים תאלצי להבדק, אם הם קלים, אולי כעת הזמן לפעול למעט ההריון הרצוי. בהצלחה.

26/12/2005 | 23:29 | מאת: ד"ר דליה אדמון

תיקון סיום הודעה קודמת "למען הריון" ואל "למעט הריון". איתך הסליחה.

מנהלי פורום האשה והרחם