אנפורמציה מלאה על מיומה .

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

19/12/2005 | 15:30 | מאת: מיכל

שלום רב , מהם כל הפרטים שרצוי לקבל על מיומה לאחר בדיקת US ? אני מניחה שיש לאמר את גודל המיומה וסוג המיומה . אילו עוד פרטים יש לדעת ? תודה , מיכל .

19/12/2005 | 16:06 | מאת: ד"ר שלומי כהן-אילון

שלום לך, כדאי לדעת מס' המיומות, מיקומן ביחס לחלל הרחם, גדלן והאם יש זרימות דם חריגות בבדיקת הדופלר. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

19/12/2005 | 17:28 | מאת: מיכל

תודה על התשובה . 1. במידה ומדובר בשרירן שחלקו בולט כלפי חלל הבטן . האם יש לבקש שיצוין בכמה מ"מ השרירן בולט ? ( האם יש מונח מקצועי המצין בכמה השרירן בולט החוצה ? אם כן - מהו ? ) 2. כתבת שיש לציין את "מיקומן של המיומות ביחס לחלל הרחם ". תוכל בבקשה לפרט למה כונתך ? 3. האם יש לבקש לציין האם המיומה ממוקמת ,למשל, ב "קיר אחורי " , "קיר קדמי " וכיצ"ב של הרחם ? ( אנא ציין מהם המונחים הנכונים , במידה והשתמשתי במונחים לא מדויקים . ) תודה מראש , מיכל .

מנהלי פורום האשה והרחם