בבקשה תשובהההה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/03/2006 | 13:29 | מאת: אני

מהו SEROS BORDERLINE ? האם עלי להיות בלחץ? מה זה אומר? התוצאה הזו לאחר כריתת רחם ושחלות וזה היה ממצא בשחלה. (הניתוח היה עקב נפילה בדרגה גבוהה של הרחם והשלפוחית) כלל לא ידעו שיש משהו בשחלה???? מה זה??????

16/03/2006 | 10:48 | מאת: ד"ר דליה אדמון

מדובר בגידול של השחלה, שהינו פשוטו כמשמעו גבולי במידת השינוי לממאירות - באם הממצא ממוקם לשחלה בלבד קרוב לוודאי שאינו מדאיג. עליך לקבל יועץ מפורט ממומחה לגינקואונקולוגיה. פני בפורום המתאים אולם פני גם לייעוץ מסודר על ידי מומחה לגינקואונקולוגיה. בהצלחה רבה. דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם