אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/12/2005 | 19:36 | מאת: אושר

יש לי מספר מיומות מחוץ לרחם איזה אמצעי מניעה מתאים לי ביותר בת 41

13/12/2005 | 00:20 | מאת: ד"ר דליה אדמון

אושר שלום, נשמח לייעץ לך באשר לאמצעי מניעה אולם אנא כתבי לנו עוד מספר פרטים. האם יש לך ילדים, והאם את מעוניינת להרות בעתיד. אנא צייני באם היו לך הפלות ובאם עברת ניתוחים קיסריים. כמה זמן ידוע לך על מיומה או מיומות - מה גודלם בבדיקת רופא מטפל ו/או בדקית אולטראסאונד. כל כמה זמן הינך מקבלת וסת ולמשך כמה זמן את מדממת התשובות לשאלות הנ"ל יעזרו לנו לתת לך ייעוץ הולם. לילה טוב דר' דליה אדמון

13/12/2005 | 13:35 | מאת: אושר

אני לאחר לידה ראשונה טבעית אמצעי מניעה קודם - מדבקות מחזור סדיר אאני יודעת כרגע מתי ארצה שוב ללדת לא עברתי הפלות ויש לי כ 5 מיומות בזמן ההריון שתיים גדלו מאוד כ 10 ס"מ כרגע לא ידוע לי מה גודלן אני צריכה לעבור אולטרסאונד בעוד כחדשיים

מנהלי פורום האשה והרחם