לד"ר כהן-אילון

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

17/12/2005 | 23:34 | מאת: אורה

שלום, אני בת 56, יש לי שני שרירנים: שרירן קידמי 44/44 מ"מ, שרירן אחורי 58/83 מ"מ. האם לפי נתונים אלה אפשר לדעת מהי האופציה המתאימה לי להסרתם ? אם נתונים אלה אינם מספיקים, אבקשך להנחות אותי מה צריך להיות שיקול הדעת שלי בבחירת האופציה המתאימה להסרת השרירנים. תודה מראש, אורה.

18/12/2005 | 11:20 | מאת: ד"ר שלומי כהן-אילון

אורה שלום, חסרים לי מס' נתונים חשובים לצורך ההתייעצות: 1. גילך 2.מצב בריאותך הכללי 3.תאריך וסת אחרונה, האם סדירה? 4.האם עברת ניתוחים בבטן, ברחם? 5.הכי חשוב מהן תלונותיך? אנא השלימי ופני שנית בברכה, ד"ר שלומי כהן-אילון

18/12/2005 | 19:45 | מאת: אורה

בהמשך לבקשתך אני מוסיפה את הפרטים הבאים: 1. גילי הוא 56. 2. מצב בריאותי הכללי תקין. 3. תאריך וסת אחרונה: 28/11/05, אינה סדירה (רווחים בין חודש וחצי לחודשיים). 4. לא עברתי אף ניתוח. 5. המיומות פוגעות באיכות החיים שלי במספר דרכים: - הטלת שתן לעיתים מאוד קרובות (בלי קשר לכמות). - מחזור חודשי עם דימומים חזקים. - אזור הבטן נראה כמו בתחילת הריון. בברכה, אורה.

מנהלי פורום האשה והרחם