לא יודעת למי לפנות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

24/02/2006 | 21:58 | מאת: 1518

נימאס לי כל כמה זמן תמיד אחרי קיום יחסי מין מיד שורף לי. סליחה על הבורות. האים חייב להיתקלח אחרי כל קיום יחסים עים בעלי. כי זה מפריע לי. פשוט סמתי לב שאים אני לא רוחצת אחרי רחיצה של קיום יחסי מין. ישר שורף לי. דרך אגב אבל אני שמתי לב שרק אחרי שבעלי מסיים לקיים יחסים מתחיל השורף ומגרד. למרות שרופא נשים בדק כמה פעמים לפני חן היה פיטריות קיבלתי טיפול. עבר וחוזר על עצמו.ועכשיו אין דלקת לא בשתן. אז ממה זה תעזרו לי.אפילו עים לקטופיל מישתמשת. מה צריך לעשות שלא ישרוף לי וגירוי בפות ואדום. ואפילו גירוי אדום מהשפיכה. מזה הדבר הזה. כי אני מקבלת הרבה תרופות וגם הם מחלישים את מערכת החיסון זה טיפול כימי.

25/02/2006 | 16:44 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך אמנם כאן פורום מיומות - ולא כאן את אמורה לחפש תשובה - אולם לבינתיים ננסה לשלוח קצת מזור כמובן שהנכון ביותר שתשובי לרופאך, לבדיקה כעת, כאשר אדום וצורב, להערכה חוזרת. באם האבחנה עדיים אינה ברורה, היות והתלונות חודזרות אנא בקשי הפנייה לבדיקה הנקראית וולוסקופיה - בה מסתכלים על איזור מפתח העריה והנרתיק בעזרת מיקרוסקופ. אני מקווה שבדיקה זו תיתן לך את התשובה ובהתאם את המזור. לבינתיים, על מנת לחזק את המערכת החיסונית בכלל, ועל מנת לעזור לך להמנע מפטריות בנרתיק - החלי בשימוש קבוע בפרוביוטיק - תוסף מזון שיעזור לגוף להתגונן. בזמן הצריבה תנסי אם תזכי לבהרגעב בזכות ג'ל פמינה בהצלחה דר' דליה אדמון

מנהלי פורום האשה והרחם