רירית רחם מעובה בהנקה לא מלאה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/10/2016 | 23:05 | מאת: שירה

שלום לפני כחודשיים ילדתי וכעבור 6 שבועות הלכתי לרופאת נשים שאיבחנה שרירית הרחם שלי עבה 11 סמ ואמרה לי שאם לא אקבל מחזור ב שבוע וחצי הקרובים לבצע בדיקת אולטרסאונד. בבדיקה שנערכה כעבור 14 יום לא נראה דבר לא מחזור קרב ולא שק הריון רק רירית מעובה . מה זה אומר אני קצת מודאגת

שירה שלום, כל עוד לא קיבלת וסת קשה להשיב על משמעות הממצא. חיזרי לרופאה שלך להערכה חוזרת או אם תרצי חוות דעת נוספת התקשרי לקביעת פגישה לטלפון 0775717230/6 - איה מדיקל. רפואה שלמה ושנה טובה.

מנהלי פורום האשה והרחם