כאבי בטן עם הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/10/2016 | 13:51 | מאת: יעל

התחילו לי כאבי בטן והפרשות חומות כבר יומיים ביום השני יש הקלה קלה בכאבי בטן אבל ההפרשות כרגיל. יכול להיות שזה ביוץ?(אני על גלולות באופן קבוע ללא הפסקות) מקבלת מחזור פעם ב3 חודשים..זה הגיוני? אני נמצאת בחודש בו אני אמורה לקבל מחזור..מדובר בביוץ או בבעיה ברחם או איזשהי דלקת?

שלום יעל, תוך כדי נטילת גלולות לא אמור להיות ביוץ - זה מנגנון פעולת הגלולות. אם את לוקחת גלולות לתקופה ארוכה, ייתכנו דימומים קלים לעיתים מלווים בכאב בטן אולם הכל אמור להיות די קל. אם התסמינים חמורים יותר מומלץ להבדק אצל רופא/ת הנשים שלך. שנה טובה.

מנהלי פורום האשה והרחם