סרטן רירית הרחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/09/2016 | 15:44 | מאת: Liraz

שלום רב, אמא שלי מדממת דימויים מאסיביים כבר שלושה שבועות. היא הייתה אתמול באולטרסאונד ושם נאמר לה שהרירית עבה ונראים דימומים. הרופא אמר לה שרוב הסיכויים שמדובר במחלה. הוא לקח לה ביופסיה ותוצאות יגיעו עוד שבועיים. האם יכול להיות שהאבחנה מוטעית למרות מה שהוא ראה באולטרסאונד? האם יש סיכויי החלמה לכך במידה וזה יקרה? תודה רבה

26/09/2016 | 18:58 | מאת: Liraz

חשוב לי לציין שהיא קיבלה וסת, הפסיק לה ואחרי שלושה ימים הדימומים התחילו. האם יש קשר? תודה

מנהלי פורום האשה והרחם