בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/09/2016 | 21:00 | מאת: שרי ל

15/09/16 | 16:09 עשיתי בדיקת שתן ואלו התוצאות החריגות: כימיה בשתן: Albumin/creatinine ratio 74.76 שתן כללי: Nitrit(u) positive Leucocytes (u) 500 שתן- מיקרוסקופיה: Levcocytes(u) field רבים Erythrocytes (u) field 4 מה זה אומר? יש דלקת? איח עדין תשובה של התרבית שתן

שלום שרי, התוצאות מחזקות את החשד שמדובר בזיהום בדרכי השתן. אם יש תסמינים כמו צריבה בהטלת שתן, תכיפות וכדומה יש מקום להתחיל בטיפול לפני קבלת תשובות התרבית. במקרה כזה אני ממליץ על מנה חד-פעמית של אבקת Monurol עד לקבלת התוצאות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם