אין לי קרום בתולין???!

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/08/2016 | 03:42 | מאת: אנונימית

אוקיי ככה אני עוד לא בת 13 והיתי בבדיקה ואמרו לי שאין לי קרום בתולין וממש נילחצתי מהמילה הזאת והיתבישתי לישאול מזה?? זה מסכן אותי שאין לי את זה? אז מקווה שתסבירו לי מזה והיא הוסיפה זה זה די נדיר למה הכוונה ??!!!

שלום רב, ראשית, הסירי כל דאגה מליבך. את תקינה וחסודה ואין בך כל פגם. צורתו של קרום הבתולים יכולה להשתנות מנערה לנערה - החל משרידים מזעריים של הקרום ועד לחסימה מוחלטת. זה לא יכול לגרום לך לשום בעייה בהווה או בעתיד. חיים טובים.

מנהלי פורום האשה והרחם