מחזור לאחר שבועיים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/07/2016 | 16:12 | מאת: סיון

ן 21/07/16 | 07:07 שלום בת 27 קיבלתי מחזור של יומיים וחצי שלוש לפני שבועיים בידיוק אחרי שבועיים הופיעו לי במשך יומיים מעט הפרשות חומות סמיך וצמיגי אחרי יומיים בבוקר מופיע לי דימום קל ואז התגבר לכמו מחזור די רגיל ופלוס מינוס המחזור שלי סדיר הבדל אולי של כמה ימים כל שבוע ממה זה נובע? זה נורמלי? האם זה אומר שמשהו לא תקין ואציין זה לא אחרי קיום יחסי מין ולא בהריון קיבלתי ב28.5 ליומים אחרי זה ב6.7 כאילו איחור של איזה שבוע ליומיים וחצי ועכשיו יומיים הפרשות חומות ועכשיו די דימום שמתגבר כמו מחזור וכואב לי הבטן והרגשויות של מחזור ובזמן האחרון יש לי קצת שינוי במחזור שהוא היה 4 ימים והתקשר ליום וחצי יומיים אבל מחזור אחרון היה סביר כמעט 3 ימים יש סיבה מיוחדת למה שיש לי עכשיו הגיוני שזה יקרה? מה זה אומר אשמח לתשובה די לחוצה כי זה לא קרה לי עדיין תודה

שלום סיון, כל ארוע ראשון מסוגו אולי מפחיד אבל לא צריך לפתח תיאוריות ואבחנות על פיו כי הוא יכול להיות מקרי. החשוב ביותר הוא להבדק בזמן הארוע ולשלול הריון. בהמשך ניתן לבצע אולטראסאונד ובדיקות הורמונליות. סביר להניח שהארוע לא יחזור אולם כדאי להבדק. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם