גוש במפשעה לפני מחזור

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

14/07/2016 | 22:47 | מאת: דנה די

שלום, בכול פעם כשבוע וחצי לפני קבלת המחזור ( מחזור סדיר ) יש לי נפיחות בצד ימין של המפשעה. זה גוש גואב מעט שמתנפח בדרכ בזמן פעילות קלה כמו הליכה ואפילו שיעול. ממה נובע ההתנפחות הזו? הגוש הזה. חייבת לציין שאני בת 27 והוא קיים משקיבלצי מחזור בערך מגיל 12. אחרי קבלת המחזור זה עובר ולא חוזר עד חודש הבא. זה מסוכן?

שלום לדנה, אני ממליץ כי תבדקי על ידי כירורג לשלילת בקע (שבר) מפשעתי כולל הפנייה לאולטראסאונד של דופן הבטן והמפשעות. כמובן שגם בדיקה גינקולוגית מוצדקת. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם