בדיקת אגן קטן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/05/2016 | 12:47 | מאת: אסתר

היי דוקטור. נשלחתי לבצע US לאחר תלונות על כאב ממוקד בבטן התחתונה בצד ימין בזמן סקס (לא משהו תמידי.. קרה כמה פעמים). ביצעתי את הבדיקה היום , המחזור נגמר לי שלשום .. הרופא שביצעה את הבדיקה אמרה שהשחלות נראות פוליציסטיות. הנה התוצאות: (אשמח לשמוע חוות דעת) יש לציין שההורמונים שלי תקינים בבדיקות דם גודל רחם : 49×35×52 מ"מ מרקם שרירני דיפוזי ללא שרירן מוגדר רירית רחם עובי: 4.1 מ"מ רירית סדירה ללא נוזל שחלה ימנית 22×44 מ"מ שחלה שמאלית 17×34 מ"מ מבנה זקיקים קטנים מרובים בצורה אופיינית ל PCO

03/05/2016 | 12:57 | מאת: אסתר

מחזור סדיר כל 30 יום

שלום רב, שחלות פוליציסטיות אינן בהכרח אבחנה. המראה באולטראסאונד כפי שמתואר על ידך יכול להתאים גם למצב נורמלי. בכל מקרה - אין לתיאור קשר לכאב בעת יחסי מין. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם