מחזור קל וחלש

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/04/2016 | 04:58 | מאת: אלה

שלום דוקטור, רציתי לשאול האם יש קשר בין עוצמת הדימום לפריון. המחזור שלי אורך כ-4 ימים כאשר ביומיים הראשונים יש דימום מורגש אך לא גורם לכאב או אי נוחות ומהיום השלישי הדימום קל מאוד. אורך המחזור החודשי הוא 26 ימים בממוצע. האם יש סיבה לדאגה?

אלה היקרה, התיאור שלך מתאים לאין ספור נשים בריאות ופוריות. עם זאת ברור שפוטנציאל הפריון נקשר להרבה מאד גורמים אחרים. הכלל הוא שלוידוא פוריות צריך לנסות להרות. אם נוחלים הצלחה - נהדר. אם ההתעברות מתעכבת יש מקום להתחיל בירור וטיפול לפי הצורך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם